Nieuw sportseizoen 2021-2022

Beste karateka’s, beste ouders,

Het einde van de zomervakantie nadert. Hopelijk zijn ieders batterijen weer volledig opgeladen en zijn jullie klaar voor een nieuw sportjaar. Graag verwelkomen wij dan ook alle oude en nieuwe leden in de dojo.

De volwassenen (+14j.) starten op 2/9 van 20:00-21:30. Vanaf maandag 6/9 sluit de jeugd (8-13j.) aan van 18:45 tot 19:45.

Wat is er nieuw:

  • We beschikken voortaan over 2 trainingsruimtes: de vertrouwde kleine zaal, en bijkomend het vroeger spinninglokaal. Hierdoor kunnen we gerichter lesgeven en opsplitsen en kleinere groepen.
  • Vanaf 1 september gelden er geen beperkingen meer inzake Covid. We vragen echter om tijdens de verplaatsingen in de sporthal het mondmasker te dragen en de handen te ontsmetten bij het binnenkomen van de sporthal. Wij zorgen de de ruimtes voldoende verlucht worden vóór, tijdens en na de trainingen.
  • Rudi Vanmarsenille en Kristien Pellaers zijn niet langer actief binnen onze club. Beide zijn hartelijk bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren! 
  • Thomas Lefevre wordt de nieuwe secretaris en Dirk Ignoul de nieuwe voorzitter.
  • De volwassenentraining wordt ingekort tot 21:30, voorheen tot 22:00. 

Tijdens de volledige maand september doet onze club mee aan de maand van de sportclub. 

Dit betekent dat iedereen welkom is om aan 3 gratis proeflessen deel te nemen van 6/9 tot 30/9. Jeugd vanaf 8j. tot 13j. op maandag en donderdag van 18:45 tot 19:45. Volwassenen vanaf 14j. op maandag en donderdag van 20:00 tot 21:30. Nodig: losse kledij en flesje water, mondmasker. Douches en kleedkamers zijn beschikbaar. Bij interesse om een proefles te volgen, gelieve op voorhand een seintje te geven via https://karatelanden.be/contacteer-ons/

Wij wensen iedereen een leuk en leerrijk sportjaar!!

Tot binnenkort en hou intussen onze website (www.karatelanden.be), Facebook- en Instagrampagina in de gaten.

Het bestuur van Karate Landen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: