Einde eerste semester

Beste karatevrienden,

Het eerste semester zit er al weer op. We merkten een serieuze terugval in het aantal leden, maar dat maakt het niet minder boeiend. Onze uitdaging blijft hetzelfde: iedereen opleiden tot een goed karateka in de pure geest van Wado-ryu.

Enkele weetjes:

Deels onder de vleugels van mentor Martin, heeft Clyde zijn opleiding ‘Start 2 Coach’ bij de VTS succesvol afgerond! Proficiat daarvoor Clyde, en bedankt voor deze niet geringe inspanning.

Iets (veel meer) uitgebreider heeft Martin zijn opleiding ‘Instructeur B Karate’ afgerond en mag na het afwerken van zijn stage eveneens zijn diploma ontvangen. Ook hier een welgemeende dank u wel voor de zware inspanning!!

Ook dank aan Martin, Clyde en Mario om in te staan voor de jeugdtrainingen. Thomas is onfortuinlijk met de fiets gevallen en kon helaas hierdoor geen training geven. Spoedig en volledig herstel Thomas, en hopelijk tot héél gauw op de tatami.

Minder goed nieuws hadden we in november toen we afscheid moesten nemen van onze senior Jan Houblon na een ongelijke strijd tegen kanker. Zijn spirit blijft aanwezig in de dojo.

Gelukkig ook heugelijk nieuws van onze ‘oud-karateka’ Barbara De Clippel: zij werd voor de 2de keer fiere moeder van een zoontje. Finn kreeg er een broertje bij op 3/12: Gust. Volgens de laatste berichten stellen moeder, zoon en broer het goed!

2024

Wat brengt ons volgend jaar?

Ten eerste is er de Tomodachi Cup Kumite op 14/1 te Zoutleew, sporthal de Passant. Héél interessant om te komen kijken en een indruk op te doen van hoe competitie er nu uit ziet. En uiteraard supporteren we voor Maxime en Jasper. Aanvang 9:30 jeugd. Info: https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=0a72af41bd&attid=0.3&permmsgid=msg-a:r-1826074735675941368&th=18bdd5f113e96daf&view=att&disp=inline&realattid=18bdd5edc9ff9d3de63

Verder trainen we door voor onze clubexamens. Vermoedelijk, en afhankelijk van de progressie, gaan deze door tegen de Paasvakantie.

Eerst volgende training is op 8/1.

Laatste training van 2023!!

Rest mij enkel iedereen nog fijne feestdagen te wensen en een gezond en sprotief begin voor 2024!!!

Namens het bestuur van Karate Landen,

Dirk Ignoul, voorzitter

Plaats een reactie