Outdoor training Karate Landen 25 mei 2020

Beste karateka, beste ouders, 

Afgelopen maandag vond de eerste outdoor training plaats van Karate Landen.Er werden op voorhand afspraken gemaakt met de sportdienst Landen. Een volledig draaiboek werd hiervoor uitgeschreven rekening houdend met de richtlijnen van Sport Vlaanderen en de VKF.


Om 18:30 stonden Julian, Thomas en Dirk klaar.Het terrein werd ingedeeld in zones. Zo had iedere karateka zijn of haar eigen ‘trainingsvierkant van 5x5m.
Zeven gemotiveerde karateka’s waren perfect op tijd en volgens de opgelegde richtlijnen aanwezig om 18:45.Het was een blij weerzien! Ietwat onwennig zelfs, gezien het bijna 3 maanden gelden was dat we nog samen hebben getraind.
Onder het goedkeurend oog van Lieve (sportdienst Landen) gingen wij van start om 19:00 stipt!Na een korte opwarming door Julian en Thomas, nam Dirk tijd voor een stukje Kihon. Opnieuw gevolgd door  Kumite (zonder contact!) o.l.v. Julian.Na een welgekomen drinkpauze bestond het 2de deel van de training uit Kata o.l.v. Thomas. Eerst gezamelijk, en dan volgens niveau. Op het einde werd de kata uitgevoerd in slow motion als cooldown.
We sloten de training af zoals we waren begonnen met een korte mokuso. Er was eveneens doorlopende controle op de social distancing.

Mijn oprechte dank gaat uit naar de ouders en deelnemers (Ilona-Stefan-Marco-Hannelore-Kirsten-Hortense-Matei) en onze trainers Thomas en Julian voor het samenstellen en geven van een boeiende training.
Ook dank aan Yoshi voor de assistentie tijdens de training. Lars wensen we een spoedig herstel (gevallen met de fiets…)Eveneens dank aan de Sportdienst van Landen voor het ter beschikking stellen van de infrastructuur en de VKF voor de info omtrent veilig sporten.

Je kan wat beeldmateriaal vinden via deze link https://drive.google.com/file/d/1Ij8GUMuz_TqOvpYM2K3Gf5jJgNgw3Rfv/view?usp=sharing


Momenteel hebben we een aanvraag ingediend voor de komende 5 maandagen 1-8-15-22 en 29 juni van 19:00 tot 20:00.Ik hou jullie op de hoogte van het verdere verloop.

Hopelijk tot aanstaande maandag (met nog méér deelnemers!!)
Warme groeten,
Dirk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: